maj 23, 2024

PEVAČICA PRIJAVILA 19 GODINA MLAĐEG DEČKA ZA NASILJE

Mina Kostić nedavno je 19 godina mlađeg partnera prijavila za nasilje, nakon čega su uspeli da pronađu zajednički jezik, a sada je pevačica progovorila o pogrešnom odabiru muškarca.

Pevačica nikada nije krila da joj u ljubavi nisu uvek cvetale ruže, te da je bilo stresnih situacija i turbulentnih veza iz kojih je kako kaže izvukla dobre životne lekcije.

To je sve bio moj izbor, e sad što ja nisam znala da se nosim sa tim, to je nešto drugo. On te gleda u oči i laže te, ali sam se pomirila sa tim.

Svi oni su bili tu sa jednom namerom da ja naučim jednu lekciju, i samo sam se lepo zahvalila, i sad sam srećna i zahvalna svima njima i sve ih pozdravljam, hvala im na lekcijama… Sad trenutno nemam muškarca, niti me interesuje. Volela bih da se neko sličan meni pojavi, ali baš da je sličan meni u svakom smislu – rekla je pevačica.

„Trpela sam i ćutala“

Podsetimo, Mina je 17. januara podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg partnera Nikole S., koji je 19 godina mlađi od nje, a mnogi pamte i burnu ljubav koju je imala s bivšim suprugom Igorom Kostićem.

Translate »