april 15, 2024

„NEĆU DA IM PRODAM IMANJE“ Marija Veljković GRCALA U SUZAMA usred emisije

Bračni par hteo da kupi njenu kuću, PREKINUTO SNIMANJE

Voditeljka Marija Veljković se rasplakala u poslednjoj emisiji „Novi početak“, kada je mladom bračnom paru pokazala tri kuće za od kojih treba da izaberu jednu koja će biti njihov dom.Jedna od kuća koje su bile u ponudi bila je i kuća voditeljke Marije Veljković, koja je u poslednjem trenutku odustala od toga da je proda.

FOTO: PRINTSCREEN RTS

Prvo imanje koje je pokazala bračnom paru bilo je u Donjoj Kamenici pored Knjaževca, u kojoj je ona odrasla. Marija je otkrila da kuća ima 50 kvadrata, da se nalazi na osam ari placa i ima pomoćne objekte.

Marija i njena majka su nasledile kuću kada je voditeljkin otac preminuo, a ona sama je na početku otkrila da je rešila da je proda „jer ne ide tamo često“.

Kada je na kraju emisije bračni par rešio da kupi njenu kuću, Marija je zastala i pitala ih da li može da porazgovara s režijom. Tada je prišla organizatorima sa suzama u očima i rekla „Ja ne mogu. Moj tata se rodio u toj kući“ i zaplakala.

– Ja toliko retko ovde dolazim, ali kad dođe čovek ovde i vidi ovu lepotu… a znaš da su ti odavde koreni i da si ovde vezan svojom genetikom… Ovde su mi se zaljubili baba i deda, ovde su dobili mog tatu i ja ne želim da budem ta koja će da se odrekne toga. Mi smo svi bili mnogo vezani za njega.

On je nama bio stub porodice. Svi smo se oslanjali na njega i otkad njega nema, svi pogubljeni malo, i mama, i ja, i deca. Ovo je nekako vezano za mene samu, moj povratak ovde i to što ja ne želim da napustim ovo ovde je to što ja njemu dugujem.

Marija je potom stala pred mladi bračni par, izvinila im se i saopštila da kuća ipak nije na prodaju, te su oni izabrali drugu nekretninu.-

Kuća koju ste izabrali nije na prodaju. Izvinite, molim vas, ali ja sam odlučila da kuću ne prodam, tako da vam je ostala samo druga kuća.

(Kurir.rs/ L. S)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »