april 21, 2024

MENADŽERU KARLEUŠE I DADA POLUMENTE ODREĐEN PRITVOR

Branio se da mu kokain treba „da ostane budan“

Estradnom menadžeru Novaku Radinu, koji je uhapšen pre tri dana, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je na predlog Višeg javnog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Radin, koji je inače menadžer koji radi za brojne estradne zvezde, podsetimo, sumnjiči se da je radi dalje prodaje držao 43,17 gama kokaina kao i neovlašćeno držanje pištolja i municije.

– Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo – potvrđeno je za Kurir.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je na saslušanju izneo svoju odbranu i negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

– Prema naredbi o sprovođenju istrage, on je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »