april 15, 2024

EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA DVORCA U BEČU

Bivša kuvarica Dragane i Tonija neće da ĆUTI o pevačici

Godinama je radila kod njih, a sada je otkrila kakva je zapravo pevačica

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim je u braku provela 24 godine.

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, čini se da je istina bila sasvim drugačija.Dragana i Toni Bijelić su u braku dobili ćerku i sina, a živeli su u dvorcu u Beču.

Kuvarica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i nedavno je detaljno ispričala kako se pevačica ophodila prema njoj, a i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

„Dolazila je kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla“, otkrila je za Scandal.“

Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja“, istakla je Draganina kuvarica pre nekoliko godina.Dragana je sve obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti.“

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju“, stoji u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »