maj 26, 2024

PRONAŠLI SU JE U KUPATILU, NIJE JOJ BILO SPASA

Za bizarnu smrt glumice optužili MUŽA koji je IMAO AFERU SA TAŠTOM pa umro za njom

Da je živa, najslađa holivudska glumica Britani Marfi ove godine bi proslavila 47. rođendan.

Nažalost, sudbina je imala druge planove, a iako je od njene smrti prošlo dugih 15 godina, prava istina o tome da li je slavna lepotica umrla zbog nesrećnih okolnosti ili je ubijena, ni dan-danas nije otkrivena.

Godinama su se smenjivale teorije o njenoj smrti, a poslednji put kada je o tome bilo više reči, barem javno, bilo je 2021, nakon što je HBO dokumentarac „Šta se dogodilo Britani Marfi“, ugledao svetlo dana i bacio novo svetlo na slučaj.

Podsetimo, tog 20. decembra 2009. godine glumica je pronađena na podu kupatila bez svesti, a iako je majka odmah pozvala hitnu pomoć, nije joj bilo spasa. Zvanična obdukcija pokazala je da je reč o hroničnoj upali pluća i srčanom udaru, što je i danas pod znakom pitanja, a mnogi sumnjaju da je njena smrt nameštena.

Upravo je ovaj slučaj nagnao najbliže članove njihovih porodica da se zapitaju šta se dogodilo. Njen otac smatra da je smrt bukvalno izrežirana, te da je ubijena otrovom za pacove.

Britani je navodno podržavala Džuliju Dejvis koja je davala izjave protiv Ministarstva unutrašnjih poslova i posedovala kompromitujuću dokumentaciju, te postoji i teorija da je ubijena po naređenju vlade.

Bivši muž glavni osumnjičeni

Inače, glumica je bila udata za Sajmona Mondžaka, koji je, zvanično, umro od istih uzroka kao i glumica – upale pluća i anemije, u istoj kući, samo pet meseci nakon njene smrti.

Novinar koji je pratio čitav slučaj kaže da je uvek mislio da je Sajmon prevarant koji je koristio Britani, ali da je iskreno bio „slomljen“ zbog njene smrti.

„Čvrsto verujem da je u kući bilo buđi, o kojoj se pričalo, a nikada nije konačno utvrđeno, da je polako trovala Britani i Simona i da su uzimali lekove da bi se izborili sa simptomima.

Međutim, postoje teorije zavere o njihovoj smrti, uključujući teorije da je Britani otrovana“, priča novinar.

Koristio je zarad novca

Jedno vreme se pričalo i da je Sajmon taj koji je ubio Britani jer ju je koristio zbog novca. Brzo su se venčali, a on je on nje krio da ima dvoje dece, ali ju je i izolovao od porodice, prijatelja i poslovnih kontakata.

Njegova porodica sa druge strane, nije bila zadovoljna kako je Sajmon prikazan u HBO-ovom dokumentarcu.

„Sajmon Mondžak nije čudovište kako je prikazano u HBO-ovom najnovijem dokumentarcu“, kaže Džejms Monjak, koji smatra da je prevaren što je učestvovao u snimanju.Porodica smatra da Sajmon nije negativac

Sajmon je optužen da je kontrolisao Britani, uzimao joj novac, imao tajnu decu i na kraju je sprečio da dobije medicinsku pomoć. Njegov brat Džejms, koji je intervjuisan u serijalu o Britani, kaže da je bio razočaran što su filmski stvaraoci prikazali Sajmona kao negativca.

Translate »