april 21, 2024

IVANIŠEVIĆ DOBIO OTKAZ ZBOG PROMENE PRAVILA!

Najnoviji detalji raskida Novaka i Gorana OTKRIVAJU SVE: Goran je delovao kao MUČENIK

Stručna analiza najboljeg teniskog novinara u Srbiji otkrila je razloge rastanka Đokovića i Ivaniševića

Naime, Vojin Veličković je detaljno objasnio razloge zbog kojih je došlo do kraha u jednog izuzetno uspešnoj priči:

– Mnogi se pitaju koji je to trenutak u kome je krenula naopako saradnja Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Pa u onom momentu u kome je promenjeno pravilo staro čitavu večnost, o savetovanju igrača tokom mečeva. Od tada se videlo da Ivanišević, ma koliko bio dobar stručnjak na treninzima i u pripremi mečeva, nema pravi savet u pravom trenutku, kada stvari ne idu najbolje na mečevima – napisao je Veličković na Sport klubu.

Novak Đoković, Goran Ivanišević
FOTO: STARSPORT

Usledilo je detaljno pojašnjenje:

– Pre dve godine je ovo pravilo promenjeno i neke trenere je uhvatilo na spavanju. Jednostavno, njihov rad se promenio. Više nije bilo dovoljno obaviti pripremu za meč, sada je reakcija u njima bila veoma sve važnija.

Zatim, srž problema…

– Komunikacija Đokovića i Ivaniševića se pogoršavala iz turnira u turnir. Kada najboljem teniseru svih vremena nije išlo, tražio je, veoma često veoma nervozno, prave savete sa klupe. Hrvatski stručnjak koji nije navikao na takav način rada, jer u njegovo igračko vreme to i nije bilo moguće, nije umeo da odgovori zahtevima svog pulena. Njihove svađe su bile sve očiglednije i sve ružnije. Ivaniševićev izraz lica bio je često prava slika mučenika, pokušavao je da nađe rešenje, šta da dovikne Novaku, ali nije išlo… – između ostalog napisao je Veličković.

Kurir sport / Sport klub, V. V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »