april 15, 2024

VOLIMO AKCIJU I BRZ TEMPO

39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog o vezi sa glumcem, pa otkrila osobinu koja im je ZAJEDNIČKA

Glumac Lazar Ristovski već neko vreme uživa u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, od koje se gotovo ne odvaja.

Oni do sada nisu otkrivali detalje romanse, a na društvenim mrežama delili su nekoliko zajedničkih fotografija i snimaka, a jedna od poslednjih fofografija na njenom Instagramu je sa zajedničkog putovanja.

Naime, oni su posetili Maldive odakle su se vratili puni utisaka, a sada je Lazićeva prvi put progovorila za medije o Lazaru.

Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali – rekla je glumica.

Prema njenim rečima, Maldivi su jedno od onih mesta na zemlji koja vas opčine: Obore vas s nogu svojom lepotom, bojama, prijatnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mesto najlepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali.

Opčinilo ju je i što su svuda išli bosi.

Bez obuće smo hodali po najfinijem puderastom pesku bele boje.

Ipak, tokom boravka na tom prelepom ostrvu nisu se samo pasivno odmarali već su stekli i neka nova iskustva:

Od Maldivljana može puno da se nauči o prirodi i njenom očuvanju, o odnosu prema životinjama koje tamo žive, o ugostiteljstvu i srdačnosti sa kojom se odnose prema svakom gostu.

Maldivljani žive u sadašnjem trenutku, bez stresa i žurbe. Tamo je odmor zagarantovan. Putovanje na Maldive je avantura sa koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove, a što je najvažnije, bogatiji za nova prijateljstva koja smo sklopili na tom magičnom ostrvu – dodala je Anica.

( Kurir.rs / Blic / T. B )

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »