april 21, 2024

UŽAS U AUSTRALIJI

Devojčica upala u bazen, deda i tata skočili da je spasu, a onda se desila NEZAMISLIVA TRAGEDIJA

Otac i deda devojčice koja je pala u hotelski bazen u Australiji udavili su se nakon što su skočili da je spasu.

Iako su ih posmatrači ubrzo izvukli iz vode i pokušali da ih ožive do dolaska hitne pomoći, obojica su doživeli srčani udar i preminuli na licu mesta, prenosi The Sun.

Darmvir Sing (38) i Gurjinder Sing (65) izgubili su svest dok su pokušavali da spasu svoju dvogodišnju ćerku i unuku koja se igrala pored bazena na krovu apartmana Top of Mark Holidai Apartments, okliznuli su se i potom pali u vodu.

Njena majka, koja nije znala da pliva, takođe je zaronila za njom, što je navelo Darmvira i Gurjindera da im pomognu. Dvogodišnja devojčica i njena majka su hitno prevezene u bolnicu u stabilnom stanju.

Porodica otputovala na odmor

Veruje se da je porodica otputovala iz Viktorije na odmor na Zlatnu obalu. Mičel Ver iz službe hitne pomoći Kvinslenda rekao je da je to bila izuzetno emotivna scena.

„Nisu izgubili samo jednog, već dva člana porodice. Ovi incidenti mogu imati dugoročne posledice, ne samo za umešane članove porodice, već i za ljude koji su bili na licu mesta“, dodao je on.

Navodno se posle tragične nesreće po celoj ulici čuo plač ožalošćene majke, a stanovnici obližnjih zgrada nisu mogli da spavaju nakon prizora kojem su prisustvovali.

„Znamo da deca, pa i odrasli, mogu da se udave za nekoliko sekundi ako se nađu u takvim situacijama“, zaključio je Ver.

Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »