februar 21, 2024

Prime Video je konačno objavio trailer za drugu sezonu fantasy serije The Wheel of Time (Kolo vremena). Nove, ali i vrlo stare prijetnje traže mlade prijatelje iz Dviju rijeka, sada raštrkane diljem svijeta. Žena koja ih je pronašla i vodila sada je bez moći da im pomogne, pa moraju pronaći druge izvore snage. Jedni u drugima, ili u sebi. U svjetlu… ili u tami. “Svi imaju izbor, i svaki izbor nosi posljednice.” – zlosutno najavljuje lik Moiraine Damodred.

U novoj sezoni opet gledamo Rosamund Pike, Josha Stradowskog, Marcuus Rutherforda, Zoë Robins, Madeleine Madden i Daniela Henneyja, dok je Dónal Finn zamjenio Mata Cauthona. Nova sezona predstavlja i pregršt novih likova koje tumače Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian, Meera Syal, Guy Roberts i Arnas Fedaravicius.

“Druga sezona puna je vrištanja, plakanja, tučnjave i dvoje ljudi koji razgovaraju u sobi. Mi smo već izgradili osnove. Znate tko su ti ljudi, a sada ih možete vidjeti kako idu na ta putovanja. Putovanja koja je stvorio Robert Jordan su tako epska. To je dar za ljude koji poznaju knjige da gledaju seriju, jer u svakom od tih likova vide put koji je pred njima. U drugoj sezoni smo na tom putu. A do kraja sezone, osam epizoda kasnije, jednostavno je sve tako masivno.” – svojedobno je izjavio showrunner Rafe Judkins.

Baš kao što je prva sezona serije pokrila događanja romana Oko svijeta, prve knjige, opsežnog serijala Roberta Jordana, druga sezona će uglavnom pokrivati ​​sljedeću knjigu, Veliki lov — ali nemojte se iznenaditi što vidite i neke elemente iz drugih knjiga, jer serija ima samo osam epizoda po sezoni za ovu ogromnu priču.

Treba spomenuti da su prva i druga knjiga serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedene kod nas, te ih možete kupiti na našem webshopu. Treći naslov serijala također je preveden i uskoro ide u tisak.

Druga sezona serije The Wheel of Time na Prime Video premijerno stiže 01. rujna. Izvršni producenti serije su Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove), Larry Mondragon i Rick Selvage iz kuće Red Eagle Entertainment (Winter Dragon), Ted Field i Mike Weber iz kuće Radar Pictures (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) i Amanda Kate Shuman (The Blacklist).

Izvor inverzija

Translate »