februar 21, 2024

Stravičan sudar auto se zakucao u srpski autobus pun turista

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Atina – Solun, kada su se sudarili autobus srpskih tablica i automobil povređene su 42 osobe. A prema pisanju grčkih medija, tri osobe iz automobila su nastradale!

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su turistički autobus sa dvostrukim spratom sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika, koji se sudario sa automobilom u kojem su bila četiri putnika.

Troje putnika u automobilu su pronađeni mrtvi, a četvrti je teško povređen. Kratko nakon sudara autobusa sa vozilom, još jedan automobil se sudario sa vozilom. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Autobus i jedan automobil su pali u jarak. Policija i vatrogasci su odmah stigli na lice mesta sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.

Trenutni izveštaji ukazuju na tri mrtve osobe u teškom sudaru između autobusa sa srpskim registarskim tablicama i dva putnička automobila.

Pročitajte još: UŽAS NA VOŽDOVCU

Kako za Rinu kažu očevici, automobil je iz čista mira prešao u suprotnu traku i sudario se sa autobusom koji mu je išao u susret. Auto se potom odbio i udario u drugo putničko vozilo koje se od siline udara prevrnulo na bočnu stranu i sletelo sa kolovoza.

EKAV je saopštio da je 42 osobe povređeno, od kojih je jedna intubirana.

EKAV je saopštio da je 40 odraslih povređeno, od kojih je jedna osoba intubirana, kao i dvoje dece od 6 i 9 godina. Povređeni su imali različite povrede, dok su lekari iz pokretnih jedinica pružali pomoć na licu mesta.

Izvor Blic

Translate »