februar 24, 2024

Odbojkašice Srbije ponos nacije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu

Odbojkašice su u finalu poražene od Turske sa 3:2, ali su još jednom svojom borbenošću i odnosu prema reprezentaciji učinile naciju ponosnom.

Drage devojke, samo malo više osmeha. U Parizu će druga pesma da bude. Morate da znate da je cela Srbija bila uz vas. Ni sami ne možete da verujete koliko su ljudi bili ponosni. Vi ste nama donele najviše radosti našoj zemlji – rekao je Vučić.

Predsednik je najavio velike novčane nagrade za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

  • Minimalno će biti nagrada za zlato na Olimpijskim igrama 100.000 evra, a učinićemo sve da bude 200.000! – poručio je predsednik.

16.29 – Nema mnogo vremena za odmor, pošto naše devojke već od 16. septembra učestvuju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Srbija je u grupi sa domaćinom Kinom, Holandijom, Domikanom, Ukrajinom, Meksikom, Kanadom i Češkom. Dve prvoplasirane ekipe dobiće vizu za Pariz.

16.25 – Odmah po završetku meča izabranicama Đovanija Gvidetija čestitao je predsednik Aleksandar Vučić.

  • Hvala vam na svemu! Drage devojke, beskrajno smo ponosni na vas i veličanstveni uspeh koji ste postigli. Vaše srebro sija kao zlato i siguran sam da ćete našem narodu i u budućnosti donositi mnogo radosti – napisao je predsednik na društvenim mrežama.

Pročitajte još: SRBIJA UVEK UZ NOVAKA

16.22 – Srpske odbojkašice su nastavile seriju sjajnih rezultata i ponovo se sa velikog takmičenja vraćaju sa odličjem.

16.20 – Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prijemu odbojkašica Srbije kod predsednika Aleksandra Vučića. Svečani prijem počinje u 17 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Izvor Alo

Translate »