februar 21, 2024

Nun 2 najnoviji naslov iz Conjuring serijala

Pogledajte u produžetku novi trejler za nastavak horora iz 2018. godine, The Nun 2.

Najznačajnije scene koje možemo videti u ovom trejleru su: demonska ruka koja probija zid kako bi uhvatila devojčicu za glavu, sveštenika koji sa strahom u glasu objašnjava poreklo Monahinje i finalni kadar u kojem Monahinja bukvalno izranja iz stranica časopisa.

The Nun je 2018. godine doživeo veliki komercijalni uspeh i uspeo da nadmaši sve druge delove The Conjuring franšize, ali uprkos velikoj zaradi od 365 miliona dolara, film je naišao na negativne kritike od velikog broja filmskih kritičara.

U prvom delu ove bizarne i strašne priče, radnja se odvija 1952. i prati sestru Irene i njeno suočavanje sa demonskom monahinjom, dok je ovaj put radnja otišla koju godinu u budućnost. Radnja je smeštena u 1966. godinu, a Irene se ponovo suočava sa Monahinjom. Ona pokušava da spasi svog prijatelja Mauricea od ovog strašnog, nemilosrdnog demona.

A glumačkoj ekipi se pridružila i Storm Reid, kao i Anna Popplewell koja je poznata po ulozi iz Chronnicles of Narnia.

Režiju drugog dela ove priče potpisuje Michael Chaves, koji je režirao i The Conjuring: The Devil Made Me Do It. A nakon ovog filma, iz ove franšize nam stiže i film The Conjuring: Last Rites.

Strašna Nun 2 stiže u bioskope od 8. septembra.

Izvor adria

Translate »