april 21, 2024

Novi detalji ubistva u Smederevu

ISPITANO 7 SVEDOKA! Novi detalji ubistva u Smederevu UBICA CEO DAN PIO SA ŽRTVOM NA SLAVI, pa ga ISKASAPIO NOŽEM i izbacio napolje.

Više javno tužilaštvo u Smederevu tokom dosadašnje istrage koju vodi povodom ubistva Igora Ivanovića (37) kog je, kako se sumnja, pre dva meseca nožem izbo Zoran J. (41) u svojoj kući u Smederevu, ispitalo je sedam svedoka, a urađene su i brojna veštačenja.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio 22. januara u kući osumnjičenog u Smederevu nakon što su se poznanici satima provodili na slavi zajedničkog prijatelja.

– U prethodna dva meseca nadležni tužilac ispitao je sedam svedoka koji su znatno pomogli u istrazi, a očekuje se da će biti saslušani još neki svedoci. Takođe, za sada su urađena određena veštačenja, a izdat je i nalog da se osumnjičeni Zoran J. podvrgne psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je u trenutku zločina bio uračunljiv – navodi Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

– Nakon što je osumnjičenom Zoranu J. istekao pritvor do 30 dana na predlog nadležnog tužilaštva Viši sud u Smederevu je taj pritvor produžio na isti vremenski period. Istraga se i dalje nastavlja.

Inače, kako smo ranije pisali, osumnjičneom se stavlja na teret da je tog 22. januara u ranim jutarnjim časovima lišio života žrtvu sa kojim je neposredno pre toga bio kod zajedničkog prijatelja.

– Navodno, osumnjičeni i žrtva tokom cele noći bili su zajedno. Prvobitno su bili u jednom ugostiteljskom objektu, gde su navodno konzumirali alkohol. Potom su otišli kod zajedničkog prijatelja na slavu, gde su takođe, konzumirali alkohol – podseća sagovornik i dodaje:

– Nakon što su tu bili satima, otišli su kod Zorana J. kući. Sumnja se da je iz za sada nepoznatog razloga došlo do svađe i da je osumnjičeni uzeo kuhinjski nož i krvnički izbo Igora u predelu grudnog koša, vrata, stomaka i leđa.

Kako podseća naš izvor, kuća je cela bila krvava.

– Osumnjičeni je iskasapio Ivanovića toliko da je cela kuća bila krvava. Krv je bila svuda po nameštaju, podu, a da sve bude još jezivije Zoran J. je nakon ubistva pokojnika izneo iz kuće i ostavio ga u dvorište. Onako krvav legao je u krevet – podseća izvor.

kuća u kojoj se nakon lepog druženja i provoda dogodio zločin
KUĆA U KOJOJ SE NAKON LEPOG DRUŽENJA I PROVODA DOGODIO ZLOČINFOTO: NENAD KOSTIĆ

Ubijeni Igor Ivanović prema tadašnjim rečima komšija, bio je jedan miran čovek, koji je radio u državnom preduzeću. Po njima neizmerno je voleo i bio vezan za svoju porodicu, koja je nakon ubistva neutešna i pati za njim.

Osumnjičnei Zoran J. je ubrzo uhapšen. Na saslušanju u nadležnom tužilaštvu branio se ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko prvo da ne iznosi odbranu. Kako su nam tada ispričale komšije Zoran J. je oduvek bio problematičan. Voleo je da popije, a onda sutra kada se otrezni znao bi da se izvinjava. 

Kako su tada meštani Smedereva ispričali za Kurir, Zoran J. živeo je sam u porodičnoj kući. Imao je i tragediju jer mu je drugi brat preminuo nakon što ga je udarila struja.

Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »