april 21, 2024

MASOVNI UBICA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI!

Zakazano suđenje Urošu Blažiću koji je u MASAKRU ubio devetoro, a ranio 12 mladih!

U Višem sudu u Smederevu za 23. maj zakazano je pripremno ročište okrivljenom Urošu Blažiću iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja prošle godine počinio nezapamćeni maskar u selima Dubona i Malo Orašje kod Smedereva gde je ubio devet žrtava, a njih 12 teško.

Naime, za 23. maj zakazano je pripremno ročište prvookrivljenom Urošu Blažiću koji je u svom krvavom piru pobio toliko svojih vršnjaka, kao i njegovom ocu, drugookrivljenom Radiši Blažiću koji se tom istom optužnicom koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Smederevu, tereti da je nabavio oružje kojim je njegov sin pobio toliko ljudi.

Uroš i njegov otac Radiša, na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, kratko će se izjasniti o krivici, dok će nadležni tužilac pročitati optužnicu koja se nalazi na 211 stana. Odbrana će izneti uvodna izlaganja i dokazne predeloge – objašnjava naš sagovornik.

Apelacioni sud u Beogradu, podsetimo, 19. marta potvrdio je optužnicu protiv Uroša Blažića. Nakon održane sednice veća 20. februara 2024. godine sud je odbio sve žalbe kao neosnovane i potvrdio prvostepeno rešenje.

Rešenjem Višeg suda u Smederevu potvrđena je prvo optužnica Višeg javnog tužilaštva u Smederevu od 18. oktobra 2023. godine u odnosu na okr. Uroša Blažića zbog krivičnih dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delima nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »