februar 24, 2024

Lidl povlači proizvod zbog aflatoksina

Kompanija Lidl obavestila je potrošače da je iz svojih maloprodajnih objekata povukla proizvod “S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g”, proizvođača Interpak 2015 d.o.o, dobavljača DPS Klad Group d.o.o.

U predmetnom kukuruznom brašnu otkriveni su povišeni nivoi mikotoksina (Aflatoksin), koji u slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne uticaje, saopšteno je na sajtu kompanije Lidl.

Iz Lidla potrošačima savetuju da ukoliko su kupili ovaj proizvod, sa rokom upotrebe 01.04.2024, proizvod odmah vrate u bilo koju prodavnicu tog trgovinskog lanca.

Povrat novca će, kako navode iz Lidla, biti izvršen i bez dostavljenog računa.

Pročitajte još: UPUSTVO ZA PRIKLJUČENJE NELEGALNIH OBJEKATA

Obaveštenje se, kako se naglašava u saopštenju, odnosi isključivo na proizvod “S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g” sa rokom upotrebe 01.04.2024. od proizvođača Interpak 2015 d.o.o, dobavljača DPS Klas Group d.o.o, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi.
Obaveštenje se ne odnosi na druge proizvode od proizvođača Interpak 2015 d.o.o, dobavljača DPS Klas Group d.o.o, koji se prodaju u Lidl Srbija, kao ni na proizvode od drugih proizvođača.
Kompanija Lidl Srbija se izvinjava zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuje se na razumevanju.

Izvor N1

Translate »