april 15, 2024

Jedna stvar probudila NOVE SUMNJE! MUP blokirao ulicu, stigla ekipa forenzike

U Banjskom polju ponovo sve vrvi od policije, s tim da je u popodnevnim časovima došlo do razvoja situacije ispred pojate gde je Danka Ilić poslednji put viđena, a ekipa Kurira uspela je da zabeleži ekskluzivne fotografije na kobnom mestu.

Devetog dana od kada je devojčica nestala, policija je zabranila prolaz potpuno od sredine ulice koja vodi do pojate, a u međuvremenu stiglo je još policijskih vozila u civilu, što je u najmanju ruku probudilo nove sumnje – šta se zbiva na području gde je mala Danka poslednji put viđena i šta se uopšte desilo sa devojčicom kojoj se tek tako misteriozno gubi svaki trag?

Naime, od ranog jutra inspektori u policijskoj pratnji dovode, najverovatnije, svedoke na lice mesta, koji su, kako smo zabeležili, rukom obeležavali na određena područja oko pojate.

U jednom momentu nastalo je zatišje u Banjskom polju, sve dok ponovo nisu policijska vozila projurila u istom pravcu i sada ponovo vrše pregled ispred kobne vikend kuće, s tim da je fokus na samo jednom delu dvorišta.

Kako se može videti na zabeleženim fotografijama, stigla je i ekipa forenzike, koja ovom prilikom najverovatnije prikuplja određene dokaze nakon razgovora sa ljudima koji su dovezeni danas na lice mesta.

Da podsetimo, austrijske policija se oglasila danas i saopštila da se veruje da je na objavljenom snimku zaista mala Danka, u svakom slučaju, već uveliko cela nacija čeka rasplet ovog događaja, s nadom da je Danka negde živa I zdrava.

A dok srpska policija i dalje radi na terenu gde je devojčica poslednji put viđena, policija u Beču, s druge strane, apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici, ne zaustavljajući se dok se sama istraga ne dovede do kraja i ne pronađe dvogodišnja Danka koja je Srbiju podigla na noge.

Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »