februar 24, 2024

Ana Ćurčić tuguje za Acom Bulićem posle raskida!

Sinoć su isplivali privatne prepiske Ane Ćurčić i Ace Bulića, gde se videlo kako on završava svaku priču sa njom. Ćurčićeva je juče imala niz storija u kojima je tugovala, a da niko nije ni znao da je zbog raskida sa Bulićem.

U jednom od storija, Ana je podelila srceparajuću baladu Tereze Kesovije, „Moja poslednja i prva ljubavi“, a potom i emotivan citat.

  • Što bi re’ko jedan fićfirić… Čim vi ljubav svodite na kuvanje i prezimena, niste je ni osetili – napisala je ona na svom storiju.

U nastavku ovog teksta se možete podsetiti kako je Aca raskinuo sa Anom.

  • Iskreno samo, pliz. Odgovori mi u smislu kom te pitam, ako me razumeš, a znam da me razumeš? Samo pričamo, ništa drugo – napisala je Ana.

Ti si deo mene. Izvini. Nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena – odgovorio je Aca.

  • Ne ljutim se nimalo, samo pitam. I hvala što si mi rekao. Zatvaram tu temu. Šta pišeš, pa brišeš? – nastavila je Ćurčićeva.
  • Stvarno sam za tebe tu, Anči. Sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije, opet sam nenormalno plakao, svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo… Kad si izašla, znao sam da ti treba vremena da se oporaviš. I sve počelo da se gasi opet, da li iz nekog straha ili osećaja, ne znam… Ne, ne, evo iskreno ti pišem – poručio je Bulić, preneo je Pink.

Izvor Republika

Translate »